Smukke vægge med fuldspartling

MD Maleren påtager sig alle gængse opgaver indenfor spartling og fuldspartling

Få et godt tilbud på fuldspartling

Fuldspartling af dine vægge sikrer en helt glat og fin overflade, som er fundamentet for at det færdige resultat bliver flot. Det nytter ikke noget at forsøge at dække over huller og revner med en omgang maling. Her er forarbejdet essentielt, for at du kommer godt i mål med opgaven. Med solid erfaring inden for området arbejder vi hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi garanterer et godt resultat som du er 100 % tilfreds med – og vi forlader ikke stedet, før vi er helt i mål og har ryddet pænt op efter os.

Professionel udførelse

MD Maleren står for fuldspartling af vægge såvel som loft. Vi ruller spartelmassen på og bruger kun de bedste produkter, og mest professionelle materialer og værktøjer. Vi sørger for at alle ujævnheder i vægge og loft glattes ud og forsvinder, så resultatet er en glat og jævn overflade. En gipsvæg eller et loft af gipsplader kan med en god gang rullespartling komme til at fremstå med en helt glat og pudset overflade.  Det samme kan gamle mure eller lofter, som har skrammer og revner fra tidens gang.

Forarbejde eller råt look?

Fuldspartling er både et vigtigt forarbejde for opsætning af filt og maling – og et færdigt produkt i sig selv. Du kan vælge at lade de fuldspartlede vægge stå råt og rustikt uden videre forarbejdning. Med moderne produkter er det f.eks. blevet populært med rå fuldspartlede vægge i betonlook. Du kan naturligvis også vælge tapet eller maling  til dine vægge. Efter fuldspartling eller spartling sætter vi filt op og maler, hvis du ønsker dette – eller tapetserer med nye smukke tapeter.

Kontakt os omkring fuldspartling i dag

Har du fået lyst til at høre mere om vores services inden for spartling og fuldspartling, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden, eller ved at give os et kald på 31123941 

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  “Vi fik malet træværket på vores hus, herunder karnapper på 1. sal, som vi ikke selv kunne nå. Michael er super flink og kom hurtigt forbi til en vurdering af opgaven. Prisen og kvalitet var perfekt – og han leverede endda også noget ekstra maling til os. Super oplevelse – god service og vi har allerede bestilt Michael igen :-)”
  Anders Sandfuss Christensen
  “Vi har fået malet vores meget tørstige udhæng på huset, hvorefter det næsten fremstår som nyt. MD Maleren udførte et flot stykke arbejde, til tiden og til en helt fair pris.”
  Thomas Beck
  “MD Maleren er meget grundig og lader ingenting til tilfældigheder. Maling som bruger er tiptop. Jeg vil til enhver tid anbefale MD Maleren på det varmeste.
  Med Ham får du både en super service og til en fornuftig pris.”
  Helle Borg Brasgaard
  Ring 31 12 39 41