Malerarbejde i hele Nordsjælland

Søger du en professionel maler til indendørs eller udendørs malerarbejde? MD Maleren påtager sig alle opgaver inden for malerfaget. Altid i god dialog med dig som kunde!

Vi maler indendørs – i hele Nordsjælland

Indendørs maler vi alt fra loft og vægge, til døre, vinduer, paneler, karme, mv. Når du skal have malet indendørs, er det vigtigt, at det foregår effektivt og med respekt for både dig og dit hjem.

Vi tager os naturligvis også af alt det forberedende arbejde, som lægger grunden for det smukke resultat. Det kan f.eks. være at fjerne gammel tapet, samt selvfølgelig altid at lave grundig afrensning og male med grunder. Hvis du er i tvivl om farvevalget, hjælper vi dig også gerne med inspiration og rådgivning. Vi tilbyder f.eks. at male prøvefelter i forskellige farver, så det bliver nemmere for dig at træffe et valg.

MD Maleren lægger vægt på, at du som kunde føler dig godt behandlet. Det gælder både en høflig og imødekommende kommunikation med dig og en respekt for din tid, dit hjem og dine omgivelser. Vi overholder aftaler og tider og er opmærksomme på at tage hensyn, mens vi udfører vores arbejde hos dig. Vi har hjemme i Birkerød, men vores kunder bor også i Allerød, Farum, Hørsholm, Helsingør, Gilleleje – ja, faktisk hele Nordsjælland!

Vi maler udendørs – i hele Nordsjælland

Udendørs maler vi facader, gavle, døre og vinduer, og hvad du ellers kan finde på af spændende maleropgaver. Vi giver også gerne din terrasse en omgang maling eller træbehandling. Det danske vejr med regn, rusk, sol og vind slider på materialerne. Med udendørs maling er det derfor ekstremt vigtigt at vælge professionelle produkter, og ikke mindst de rigtige produkter til formålet, så resultatet bliver flot og langtidsholdbart. Vi har erfaringen og ekspertisen til at give dig god sparring og løfte din opgave – uanset om den er stor eller lille.

Vi maler med de bedste produkter og nyeste teknikker

MD Maleren har bred viden og erfaring med alle typer opgaver, du kan forestille dig inden for malerfaget. Vi følger godt med, når nye teknikker og materialer dukker op i vores branche. Desuden bruger vi udelukkende professionelle produkter, så du er sikker på et godt resultat.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden eller ring på 31123941

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  “Vi fik malet træværket på vores hus, herunder karnapper på 1. sal, som vi ikke selv kunne nå. Michael er super flink og kom hurtigt forbi til en vurdering af opgaven. Prisen og kvalitet var perfekt – og han leverede endda også noget ekstra maling til os. Super oplevelse – god service og vi har allerede bestilt Michael igen :-)”
  Anders Sandfuss Christensen
  “Vi har fået malet vores meget tørstige udhæng på huset, hvorefter det næsten fremstår som nyt. MD Maleren udførte et flot stykke arbejde, til tiden og til en helt fair pris.”
  Thomas Beck
  “MD Maleren er meget grundig og lader ingenting til tilfældigheder. Maling som bruger er tiptop. Jeg vil til enhver tid anbefale MD Maleren på det varmeste.
  Med Ham får du både en super service og til en fornuftig pris.”
  Helle Borg Brasgaard
  Ring 31 12 39 41