Skal du have sat filt eller væv op?

Din maler påtager sig alle opgaver med opsætning af filt, glasvæv og Rutex

Filt, glasvæv og rutex

At sætte filt op er ingen sag for en professionel maler – men kan være et rent helvede, hvis man kaster sig ud i opgaven som amatør! MD Maleren har erfaringen og kan løse din opgave effektivt og med et godt resultat, som du kan glæde dig over i længden.

Professionelt arbejde

Vi sørger for, at væggen er klargjort perfekt, inden vi opsætter filten. Den skal være glat og jævn, og helt uden huller og revner, da det er afgørende for det færdige resultat. Desuden skal den behandles med professionelle produkter, så filten efterfølgende klæber perfekt til væggen uden luftlommer. Vi opsætter filt og væv med stor præcision og akkuratesse. Når det drejer sig om at få helt præcise sammenføjninger er perfektionisme en god ting. Du kan sætte pris på vores grundige arbejde, som giver et flot resultat, som samtidig beskytter dine vægge.

Kompetent rådgivning

Filt og glasvæv, samt rutex (også kendt under navnet savsmuldstapet) fås i mange forskellige varianter med forskellige mønstre og strukturer. Vi giver dig gerne gode råd og sparring, når du skal vælge. Vi kender fordele og ulemper ved de forskellige produkter, og vi sørger selvfølgelig for at du får de bedste produkter til fordelagtige priser.

Kontakt os i dag med din opgave

Hvis du har en opgave, der drejer sig om opsætning af filt, væv, glasvæv – og/eller tapetsering eller maling, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller ved at give os et kald på 31123941

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  “Vi fik malet træværket på vores hus, herunder karnapper på 1. sal, som vi ikke selv kunne nå. Michael er super flink og kom hurtigt forbi til en vurdering af opgaven. Prisen og kvalitet var perfekt – og han leverede endda også noget ekstra maling til os. Super oplevelse – god service og vi har allerede bestilt Michael igen :-)”
  Anders Sandfuss Christensen
  “Vi har fået malet vores meget tørstige udhæng på huset, hvorefter det næsten fremstår som nyt. MD Maleren udførte et flot stykke arbejde, til tiden og til en helt fair pris.”
  Thomas Beck
  “MD Maleren er meget grundig og lader ingenting til tilfældigheder. Maling som bruger er tiptop. Jeg vil til enhver tid anbefale MD Maleren på det varmeste.
  Med Ham får du både en super service og til en fornuftig pris.”
  Helle Borg Brasgaard
  Ring 31 12 39 41