Om MD Maleren

Godt og gedigent malerarbejde
Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser
MD Maleren
– godt og gedigent malerarbejde

At være maler handler for mig om meget mere end at yde et godt stykke håndværk. Jeg kan godt lide kontakten med kunderne og gør meget ud af at rådgive og være behjælpelig på alle måder. I det hele taget gør jeg, hvad jeg kan, for at du føler sig tryg som kunde, og at du får en positiv oplevelse.

Stærk på de mindre og mellemstore opgaver
Jeg hedder Mike, og jeg startede firmaet op i 2006. Jeg har 10 års erfaring, og jeg påtager mig alle maleropgaver – ude som inde. Jeg står stærkest på de mindre til mellemstore malerprojekter hos private, da jeg gerne vil ud og møde mine kunder face-to-face. Derudover sætter jeg også pris på at have lidt afveksling i arbejdet.

Jeg tilbyder følgende:
• Alt indendørs og udendørs malerarbejde
• Fuldspartling af vægge og lofter
• Opsætning af filt, glasvæv og Rutex
• Punktlighed og kompetent rådgivning

Ærlig og anstændig
Som kunde hos mig, kan du også forvente at blive behandlet med anstændighed og ærlighed. Jeg taler altid klart og præcist og rådgiver kun ud fra, hvad jeg tror du bliver gladest for i det lange løb. Samtidig, er der intet, der flagrer hos mig. Projekterne bliver fulgt til dørs, og jeg forholder mig kritisk til mit arbejde. Og ja – det burde være en selvfølge, men du kan også godt regne med at jeg rydder op efter mig selv.

Ring til mig, hvis du ønsker et fornuftigt tilbud på din maleropgave.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  “Vi fik malet træværket på vores hus, herunder karnapper på 1. sal, som vi ikke selv kunne nå. Michael er super flink og kom hurtigt forbi til en vurdering af opgaven. Prisen og kvalitet var perfekt – og han leverede endda også noget ekstra maling til os. Super oplevelse – god service og vi har allerede bestilt Michael igen :-)”
  Anders Sandfuss Christensen
  “Vi har fået malet vores meget tørstige udhæng på huset, hvorefter det næsten fremstår som nyt. MD Maleren udførte et flot stykke arbejde, til tiden og til en helt fair pris.”
  Thomas Beck
  “MD Maleren er meget grundig og lader ingenting til tilfældigheder. Maling som bruger er tiptop. Jeg vil til enhver tid anbefale MD Maleren på det varmeste.
  Med Ham får du både en super service og til en fornuftig pris.”
  Helle Borg Brasgaard
  Ring 31 12 39 41