Tapetsering fra Birkerød til Helsingør!

Er det tid til nyt tapet? MD Maleren påtager sig gerne tapetsering af dine vægge. Så er du sikker på et professionelt resultat.

Din maler sætter selvfølgelig også tapet op

Med base i Birkerød påtager vi os tapetsering i hele Nordsjælland. Tapetsering er én af de discipliner, hvor det godt kan betale sig at ’betale sig fra det’. Det er nemlig forholdsvist svært at få et godt resultat, hvis man ikke har god erfaring med tapetsering. Det kræver både præcision og akkuratesse at få skåret tapetet rigtigt til, så man ikke lægger mærke til samlingerne. Du kan måske se det for dig: at bugsere rundt med tapetrullerne og efterhånden blive klistret godt og grundigt ind i tapetklister. For den uerfarne kan tapetsering hurtigt blive ren ’Gøg og Gokke’. MD Maleren har mange års erfaring og klarer derfor opgaven effektivt og med et smukt resultat.

Vi fjerner den gamle tapet

Vi hjælper naturligvis også med at fjerne den gamle tapet, og fuldspartle, så væggen er ren, glat og parat til den nye tapet. I gamle huse er der ofte lag på lag af gammelt tapet, og det kan være noget af en opgave selv at fjerne alle lagene. Vi har remedierne og teknikken til at gøre arbejdet hurtigt og effektivt, så væggen bliver klar til tapetsering med det nye tapet.

Mange sjove tapeter

Der findes i dag et hav af forskellige sjove tapeter, som giver liv, kant og stemning til rummet. Du kan skabe illusionen af at være i en skov eller i en storby – eller du kan give dybde og kontrast til et ellers ensfarvet rum. Der er uendelige muligheder. MD Maleren bidrager gerne med masser af inspiration, viden og rådgivning til din tapetsering.

Her finder du inspiration til sjove og anderledes tapeter:
Photowall.dk  – her kan du skabe dit helt unikke tapet ved at uploade et billede
Tapetforum.dk – mange flotte tapeter
Tapeteksperten.dk  – mange flotte tapeter
Tapethuset.dk – mange flotte tapeter

Kontakt os

Har du lyst til at høre mere, så kontakt os enten via kontaktformularen her på siden eller på tlf. 31123941

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  “Vi fik malet træværket på vores hus, herunder karnapper på 1. sal, som vi ikke selv kunne nå. Michael er super flink og kom hurtigt forbi til en vurdering af opgaven. Prisen og kvalitet var perfekt – og han leverede endda også noget ekstra maling til os. Super oplevelse – god service og vi har allerede bestilt Michael igen :-)”
  Anders Sandfuss Christensen
  “Vi har fået malet vores meget tørstige udhæng på huset, hvorefter det næsten fremstår som nyt. MD Maleren udførte et flot stykke arbejde, til tiden og til en helt fair pris.”
  Thomas Beck
  “MD Maleren er meget grundig og lader ingenting til tilfældigheder. Maling som bruger er tiptop. Jeg vil til enhver tid anbefale MD Maleren på det varmeste.
  Med Ham får du både en super service og til en fornuftig pris.”
  Helle Borg Brasgaard
  Ring 31 12 39 41